Спробуйте, буде цікаво: на Банковій відреагували на призначення окупантами “референдумів”

Проведення псевдореферендумів не зможе зупинити HIMARS і ЗСУ на шляху знищення окупантів на території України. Так прокоментував термінове проведення "референдумів" в ОРДЛО і на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей щодо приєднання до Росії радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Вони думають, що незаконний "референдум" зможе зупинити HIMARS і ЗСУ на шляху знищення окупантів на наших землях. Впевнені, що хочете витратити час, потрібний для організації втечі, на нове шоу? Спробуйте… Буде цікаво", – написав він у Twitter. 

Влада так званих Донецької та Луганської "народних республік" призначила дату проведення "референдуму" про входження до складу Росії. Він має відбутися у період з 23 по 27 вересня.

Глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що попри плани РФ провести псевдореферендуми про приєднання окупованих українських територій, Україна продовжить їх звільнення.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER