Зав’язали очі, мучили, стратили: На Київщині знайдені тіла двох чоловіків, закатованих росіянами

Поблизу села Мироцьке Київської області в лісосмузі добровольчі формування територіальних громад виявили на покинутих позиціях російської армії тіла двох закатованих загарбниками чоловіків.

Про це повідомив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов у Telegram.

"Зав’язали очі, мучили, стратили. Тіла двох закатованих окупантами чоловіків знайшли на позиціях армії росії. Представники місцевої ДФТГ перевіряли ліс та виявили останки загиблих. Захоронення знаходилось у лісосмузі поблизу села Мироцьке в Бучанському районі Київщини, де попередньо ми знайшли вже 18 вбитих росіянами цивільних", — зазначив він.

Так, за даними Нєбитова, в одній з ям поряд із бліндажами солдатів російської федерації знаходилося тіло чоловіка із зв'язаними руками, з натягнутою на обличчя шапкою та зав'язаним на шиї скотчем. У кишені загиблого знайшли окуляри для зору.

Другий убитий був одягнений у флісову кофту кольору хакі з шевронами Національної академії Служби безпеки України. У чоловіка на безіменному пальці знаходилася золота обручка.

Поліція Київської області працює над встановленням осіб убитих загарбниками громадян.

Нагадаємо, в звільнених від російських окупантів населенних пунктах Харківщини правоохоронці вже зареєстрували 241 воєнний злочин російських військових

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER