На півдні ЗСУ знищили 2 ворожі склади боєприпасів, техніку та 29 росіян

ЗСУ продовжують нищити ворога на південному напрямку. Тут росіяни намагаються атакувати в районі Правдиного.

Про це розповіли в ОК "Південь":

"Суттєвих змін у стані, складі та положенні противника немає, але він не полишає спроб підтягування резервів та перегрупувань, тим часом надаючи перевагу дистанційним заходам впливу".

Упродовж вчорашнього дня, 18 вересня, тривали ракетно-артилерійські, мінометні й танкові обстріли наших позицій. Росіяни нанесли 8 авіаційних та 1 ракетний удар, в тому числі і по цивільних територіальних громадах вздовж лінії фронту.

"По обіді ворог реактивними системами залпового вогню та важкою артилерією обстрілював Нікопольський район. Інфраструктурі громад, зокрема Покровській та Червоногригорівській, завдано суттєвих ушкоджень та руйнувань. Загинуло дві та поранено три цивільних особи", – кажуть в ОК "Південь".

Натомість українська авіація нанесла 11 ударів по ворогу, а ракетно-артилерійські  підрозділи відпрацьовано понад 200 вогневих завдань. Ними уразили склади ворожих запасів в Баштанському районі Миколаївщини, два пунктах управління військами та позиціях сил ППО окупантів в Бериславському і Каховському районах. 

Крім того ЗСУ вдарили по місцю зосередження озброєння та техніки поблизу Львового, по станції радіоелектронної боротьби неподалік Херсону і по понтонній переправі в Новій Каховці.

"Наразі підтверджено, що ворога стало менше на 29 рашистів, 2 самохідні і одну вичайну 152 мм гаубиці «Мста-С» та «Мста-Б», командну машину управління винищувальною авіацією та БМП-3. В Благодатному і Херсоні знищено 2 склади з боєприпасами окупантів", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у неділю, 18 вересня, Збройні сили України відбили атаки росіян в районі Куп’янська на Харківщині, а також біля ще 7 населених пунктів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER