Кім: Війська РФ продовжують гатити по Миколаївщині, в Очакові поранено двоє людей

Російські окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Миколаївської області, внаслідок чого пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram

Так, за його словами, 17 вересня близько 23:05 окупанти обстріляли обласний центр. За попередньою інформацією відомо, що постраждала цивільна інфраструктура. Зокрема, одна з лікарень та автогаражний кооператив, де виникла пожежа. Також через обстріл сталося займання автомобіля. Детальна інформація уточнюється. Попередньо без жертв та постраждалих.

Удень 17 вересня о 13:37 було зафіксовано обстріл м. Очаків Очаківської громади. Влучання були по відкритим територіям. Постраждалих немає. Вночі, 18 вересня, з 00:30 ворог продовжив обстріл м. Очаків, внаслідок чого важких поранень дістали двоє людей. Пошкоджено житлові будинки. У деяких районах міста немає доступу до інтернету.

Також протягом дня 17 вересня ворог завдав ударів по с. Червоне Воскресенської громади. Постраждалих немає.

"Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що розміщені на лінії розмежування. Учора, 17 вересня, близько 11:00 обстріляли околиці станції Березнегувате. Інформація про наслідки уточнюється", – зазначив Кім.

Він додав, що вранці 17 вересня були обстріли за межами сіл Широке, Червона Долина та Поляна Широківської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Протягом дня 17 вересня обстрілів зазнали околиці с. Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч минули відносно спокійно.

Раніше Віталій Кім повідомив, що село Киселівка Херсонській області, біля якого окупанти перебили водогін, ще не звільнене – бої за населений пункт досі тривають.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER