“Киселівка не деокупована”: Кім розповів про ситуацію в південному регіоні

Село Киселівка Херсонській області, біля якого окупанти перебили водогін, ще не звільнене – бої за населений пункт досі тривають.

Про це 15 вересня заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Голова ОВА Кім спростував інформацію про звільнення Киселівки від окупантів.

"Ця інформація не відповідає дійсності. Киселівка знаходиться там, де знаходилася раніше, – у сірій зоні. За неї б’ються", – заявив Кім.

У селі Киселівка був підірваний водопровід, яким вода з Дніпра надходила до Миколаєва. Для його відновлення необхідно звільнити територію від російських окупантів.

Як відомо, 14 вересня голова Херсонської облради Олександр Самойленко повідомляв про те, що  українські військові під час контрнаступу звільнили від російських військ Киселівку, що розташована за 25 км від Херсона.

Крім цього Віталій Кім розповів про перебіг контрдиверсійних заходів на півдні. За його словами результати дій українських військових спостерігаються щодня.

Позавчора був затриманий чоловік. Його ціль була пошук HIMARS на території нашої області. Контрдиверсійна боротьба йде щодня. В нас є заходи, про які ми не попереджаємо", – відповів Кім.

Нагадаємо, Кім попередив, що на Миколаївщині війська РФ можуть піти в контрнаступ на окремих ділянках фронту.

This publication was produced with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of DW Akademie/ MediaFit Programme for Southern and Eastern Ukraine Програма Медіафіт для Південної та Східної України and do not necessarily reflect the views of the European Union..

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER