У Бахмуті під завалами будинку можуть перебувати люди – Кириленко

Ворог активно обстрілює Донецьку область. Найкритичніша ситуація у Бахмутському районі. Близько півночі росіяни зруйнували багатоповерхівку в Бахмуті. За попередньою інформацією, під завалами може перебувати четверо людей. На місці працює ДСНС.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко. 

"У Торецьку росіяни поцілили в лікарню — поранили 1 людину, пошкодили 3 відділення. У Світлодарській громаді росіяни обстрілювали Одрадівку та Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила. Вночі були прильоти по Сіверську — пошкоджено приватні будинки", – розповів голова ОВА.

У Покровському районі росіяни ж ударили по тиловому Мирнограду та прифронтових Авдіївській та Очеретинській громадах. У Мирнограді влучили в шахту — поранили 1 людину. За попередньою інформацією, стріляли касетними боєприпасами зі Смерчів.

"В Авдіївці знову масований артобстріл центру міста. Наслідки — встановлюємо. В Очеретинській громаді з Ураганів обстріляли Новобахмутівку — без постраждалих. Кожен злочин росіян ретельно документуємо! За все будуть відповідати!" – наголосив Кириленко.

Нагадаємо, у Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 4 ворожі носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 32 ракети.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER