У Маріуполі мітингують невдоволені місцеві мешканці

Маріупольці невдоволені окупантами і протестують через серйозні проблеми з комунальними благами. Відомо, що мешканці Лівобережжя не мають води та електрики, а псевдовлада нічого не робить, аби полагодити комунікації.

Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко:

"Незадоволення мешканців зростає. Черговий мітинг від мешканців пр. Перемоги. Люди кинуті на призволяще в центрі Лівобережжя без води та електрики. Окупаційна адміністрація навіть не ховаючись вже й не обіцяє «відновлення». Хвиля соціального незадоволення шириться Маріуполем".

Він також сказав, що вже звільнились керівник та головний енергетик окупаційної "Маріупольтепломережі":

"Причина звільнення – розуміння та небажання залишатися крайніми у відповідальності через неможливість запуску опалювального сезону. Черговий доказ того, що зима буде холодною всередині квартир. Показові арешти та принесення в жертву колаборантів попереду, але вже поруч".

Нагадаємо, у Маріуполі патруль окупантів підірвався при спробі ліквідувати напис партизанів. Зараз зрадники перебувають у лікарні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER