Окупанти вдарили по всім чотирьом районам Миколаєва під час нічного обстрілу – Сєнкевич

У ніч на середу, 14 вересня, під час масованого обстрілу російських військ під вогонь потрапили всі чотири райони Миколаєва. Двоє мирних дителів загинули та ще троє отримали поранення. 

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич у Telegram.

"У багатоповерхівці у Корабельному районі один під’їзд на 40 квартир є аварійним. Звідти наразі мешканці роз’їжджаються до своїх родичів та друзів. Двом родинам ми допомогли перевезти речі. За потреби, місто надасть усім прихисток. Поліція забезпечить патрулювання біля цього будинку", – написав він.

За словами мера Миколаєва, загалом по всіх районах пошкоджень зазнали 13 приватних будинків. У більшості, окрім вікон і дверей, побиті і дахи. У понад 10 багатоквартирних будинках вибито понад 250 вікон, пошкоджені балкони.

"Пошкоджень зазнали і два навчальні заклади. В одному зруйнована частина будівлі, вибуховою хвилею та уламками винесло вікна і двері у решті приміщень. В іншому – вибуховою хвилею вибило вікна. Також під обстріл потрапила ветеринарна лікарня. Там пробита опорна стіна, пошкоджений газопровід та електромережі, зруйновані вікна, двері, покрівля та огорожа", – перелічив Сєнкевич.

Раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім попередив, що російські окупанти вдень у середу, 14 вересня, можуть завдати нових ракетних ударів по Миколаєву. Зокрема, по об'єктах тепло- та електрогенерації. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER