Херсонські партизани оголосили винагороду за голови місцевих гауляйтерів

У Херсоні українські партизани оголосили полювання на гауляйтерів регіону. Напередодні звільнення Україною області від захоплення російської армії на вулицях з'явилися оголошення з обіцянкою винагороди за голови зрадників, повідомляє "Обозреватель".

Про це повідомили місцеві жителі, які виявили рекламу, розклеєну на поштових скриньках, хвіртках та стовпах. Найціннішою виявилася голова Кирила Стрємоусова, так званого заступника голови Херсонської ОВА.

За цього посібника окупантів, відомого своїми гучними заявами, оголошено нагороду $20 тис. За голову дружини відомого терориста "ДНР" Павла Губарєва Катерини патріоти України готові заплатити $7 000.

У Херсоні оголосили винагороду за голови гауляйтерів. Фото зрадників
У Херсоні оголосили винагороду за голови гауляйтерів. Фото зрадників

Ще $10 000 – нагорода за живого чи мертвого якогось Єлисєєва. Він пішов на співпрацю з окупантами в обмін на "посаду голови Херсонського уряду".

У Херсоні оголосили винагороду за голови гауляйтерів. Фото зрадників

Нагадаємо, у Херсоні підірвали квартиру "ректорки" ХДУ Тетяни Томіліної, колаборантку поранено.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER