Миколаїв кличе на допомогу будівельні бригади з усієї України

Кілька сотень багатоповерхівок постраждали у Миколаєві від ворожих ударів. Усіх їх зараз слід підготувати до зими. Місцеві комунальники не встигають відпрацювати усі пошкоджені обʼєкти, тому місто просить допомоги у всієї України.

Про таке прохання написав на своїй сторінці мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

"Житлові будинки, школи, лікарні, спортивні об’єкти, заклади культури та комунальні установи – наразі маємо більше 2 тисяч таких об’єктів, які постраждали від російських обстрілів. Наше головне завдання сьогодні – підготувати їх до опалювального сезону. Для закриття пошкоджених вікон та ремонту покрівель департамент ЖКГ сформував ремонтні бригади. Також допомагають керуючі компанії та адміністрації районів", – сказав міський голова.

Він повідомив, що вже скерував листи до різних міст України із проханням відправити у Миколаїв будівельні бригади. Першою відгукнулась Одеса.

"Також звертаюсь до усіх наших підрядників, хто може виконувати подібні роботи. Нам потрібна ваша допомога!", – попросив Сєнкевич.

Станом на сьогодні в Миколаєві пошкоджено близько 600 багатоповерхівок. 119 адрес вже відпрацювали, це майже 800 вікон.

Нагадаємо, миколаївчани готують свої домівки до зими. Тим, чиї будинки постраждали від обстрілів, безкоштовно видають плівку, osb-плити, шифер та брезент. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER