На окупованих територіях Луганської області росіяни місяцями не виплачують обіцяні пенсії – Гайдай

На окупованих територіях Луганської області росіяни не виконують обіцянки, які давали тамтешнім українцям. Наприклад, люди по кілька місяців чекають на пенсії та інші виплати.

Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

"Так, на території так званої «лнр» прийнято лише 2 400 заяв на отримання компенсації за втрачене внаслідок бойових дій житло та за втрачене майно першої необхідності. У Рубіжному, Попасній, Сєвєродонецьку, Гірській громаді росіяни зруйнували більшість житла. Значні пошкодженняв Лисичанську та Кремінній, але усього 2 400 заяв. Іншим знайшли привід відмовити", – розповів він.

За словами Гайдая упродож доби 12 вересня авіацією Сил оборони завдано ураження по семи опорних пунктах та місцях скупчення живої сили і техніки ворога, знищено дві позиції його зенітних ракетних комплексів.

Росіяни обстрілювали військову та цивільну інфраструктуру із танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії.

Нагадаємо, ЗСУ побороли російських військових, які РФ потенційно визначала як основний склад для бойових дій у разі війни з НАТО. Йдеться зокрема про контрнаступ українських військ на Харківщині.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER