Які райони Миколаївщини страждали від обстрілів 12 вересня

12 вересня ворог продовжував обстрілювати територію Миколаївської області. Обійшлось без жертв та постраждалих.

Про деталі розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім:

"Удень, 12 вересня, з 15:25 до 15:45 під ворожими обстрілами перебувало смт Первомайське Первомайської громади. Загалом зафіксовано понад 15 прильотів по території селища, чотири з яких влучили в приватне підприємство, інші по відкритих територіях. Постраждалих немає".

"Прилітало" також і по Баштанському району. Близько 15:00, 18:00, 19:00 були обстріли с. Широке Широківської громади та поза межами населеного пункту. Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади.

"Так, сьогодні, 13 вересня, о 02:15 були обстріли смт Березнегувате, внаслідок чого пошкоджено склад професійного ліцея. Без жертв", – сказав Віталій Кім.

Також протягом доби, 12 вересня, продовжувалися обстріли старостинських округів Березнегуватської громади, що знаходяться біля межі зіткнення. Детальна інформація уточнюється.

У Первомайському та Вознесенському районах день та ніч пройшли відносно спокійно. 

Нагадаємо, ЗСУ просунулись на півдні на 12 кілометрів і звільнили від загарбників більше 500 квадратних кілометрів української території. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER