Під Харковом у деокупованому селі знайшли тіла чотирьох людей зі слідами катувань

У Харківській області у звільненому від російських загарбників селі виявили чотири тіла мирних жителів зі слідами катувань.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України)", – йдеться в повідомленні.

Так, після деокупації села Залізничне Харківської області місцеві жителі звернулися до правоохоронців та повідомили про те, що військовослужбовці РФ вбили їх односельчан.

11 вересня правоохоронці виявили чотири тіла зі слідам катувань. Три з них поховані на території домоволодінь, ще одне було закопане на території асфальтного заводу навпроти залізничного вокзалу села Залізничне.

За попередньою версію слідства, потерпілих вбили російські військові під час захоплення населеного пункту. Наразі тіла направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, за минулу добу 11 вересня Збройні сили України звільнили від окупантів понад 20 населених пунктів.

 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER