У Харківській області постачання води та світла відновили на 80 відсотків

У Харкові та Харківській області станом на ранок 12 вересня водо – та електропостачання відновлено на 80%. Про це повідомив перший заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в Twitter.

"Електропостачання та водопостачання міста та області відновлено на 80%. Продовжуємо працювати", – написав він.

Мер Харкова Ігор Терехов написав у Facebook, що  водопостачання в місті вночі було відновлено, а зараз йде наповнення системи.

"Вода поступово почне з'являтися в різних районах міста. Метро і наземний електротранспорт працюють у штатному режимі", – зазначив він.

Пресслужба "Укрзалізниці" повідомила в Telegram, що  через часткове знеструмлення Харківської області в результаті російських обстрілів скасовано низку приміських рейсів. Зокрема, до станцій Лихачове, Зміїв, Лозова та Харків-Сортувальний. При цьому поїзди між Харковом і Києвом йдуть за розкладом.

Раніше Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що до виходу на державний кордон у Харківській області українським військам залишається 50 километрів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER