Російські льотчики, які воювали в Україні, планують втечу до Південної Америки

Серед російських окупантів ширяться панічні настрої. Розуміючи, що їх чекає відповідальність перед міжнародним судом, вони планують тікати за океан.

Про це інформують у ГУР:

"На тлі відступу російської армії, у військовому середовищі країни-окупанта точаться розмови про неминучість поразки та притягнення до відповідальності всіх учасників агресії проти України"

У повідомленні йдеться про те, що одразу в кількох авіаційних гарнізонах повітряно-космічних сил росії родини членів екіпажів літаків, які завдавали ракетних ударів по території України обговорюють втечу з країни та переховування від міжнародного правосуддя.

"Так само як нацисти після Другої світової війни, російські злочинці планують емігрувати до країн Південної Америки", – кажуть розвідники. 

Воєнна розвідка України оприлюднює особисті дані льотчиків 14 армії ВПС і ППО (м. Єкатеринбург), які брали участь у бойових діях на території України. 

Нагадаємо, Збройні Сили України успішно просуваються у Харківській області. На Харківщині до виходу не державний кордон залишається 50 км. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER