Росіяни можуть найближчим часом обстріляти Запорізьку АЕС

Окупанти найближчим часом можуть здійснити черговий обстріл ЗАЕС. 

Про це повідомляють в Головному управлінні розвідки.

"Командування російських окупаційних військ імовірно планує черговий провокаційний обстріл міста Енергодар та Запорізької атомної електростанції. Окупанти традиційно планують звинуватити в цьому Україну", – йдеться у повідомленні.  

У ГУР отримали інформацію, що підрозділам 94 дивізії росгвардії, які дислокуються на території ЗАЕС, надійшла команда о 14:00 зайти в укриття і перебувати там до "особливого розпорядження".

"Наголошуємо: російські війська та окупаційна адміністрація повинні покинути територію ЗАЕС та міста Енергодар. ЗАЕС має бути демілітаризована без жодних додаткових умов. Сама станція повинна повернутися під контроль українського Енергоатому та МАГАТЕ", – кажуть у Головному управлінні розвідки.

Нагадаємо, цієі ночі, 11 вересня, Запорізьку АЕС повністю зупинили. О 3:41 енергоблок №6 ЗАЕС відключили від енергомережі. Триває підготовка до його розхолодження та переведення у холодний стан.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER