Кім розповів про наслідки ворожих обстрілів Миколаївщини

Внаслідок російських атак по Миколаївській області вчора та сьогодні жертв та постраждалих серед цивільних немає.

Вночі, 10 вересня, близько 01:10 Миколаїв зазнав обстрілів. Попередньо без жертв та постраждалих. Інформація про пошкодження уточнюється.

Про це в Telegram повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Вдень, 9 вересня, орієнтовно о 14:00 ворог обстріляв смт Первомайське та с. Засілля Первомайської громади. Зафіксовано влучення по відкритих територіях. Постраждалих та руйнувань немає.

Також 9 вересня обстрілів зазнало с. Миколаївське Шевченківської громади. Інформація про пошкодження уточнюється. Внаслідок обстрілів у населеному пункті відсутнє світло.

В Баштанському районі зранку, 10 вересня, близько 05:30 були обстріли за межами сіл Червона Долина та Широке Широківської громади. Постраждалих теж немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. 9 вересня у с. Калуга, внаслідок артилерійського обстрілу виникла пожежа сухої трави та чагарників за межами населеного пункту. Без постраждалих.

Як ми повідомляли, з початку вторгнення РФ на Миколаївщині зруйновано або пошкоджено 10 687 цивільних об'єктів.

 

 


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER