Українські військові знищили у Миколаївському районі два склади ворожих боєприпасів

На півдні України триває протистояння ворожої армії та ЗСУ. Захисники України упродовж вчорашньої доби виконали понад 370 вогневих завдань. 

Про це розповіли в ОК "Південь".

"За день ворог 6 разів атакував авіацією наші позиції. З важкої  ствольної артилерії обстріляв Марганецьку територіальну громаду. Влучив по території промислового підприємства,  потерпілих серед цивільного населення немає".

Натомість українська авіація завдала 13 ударів по логістичних і управлінських об'єктах ворожих військ.

Вдалось знищити 108 загарбників, 5 ворожих танків, 3 системи залпового вогню "Град", 15 одиниць автомобільної бронетехніки, 10 гаубиць та гармат важкої артилерії, 120-мм міномет, 2 пускові установки С-400, радіолокатор наведення до С-300 і два склади ворожих боєприпасів у Миколаївському районі.

В акваторії Чорного моря корабельне угруповання ворожих сил складається з понад десятка кораблів та катерів. На бойовому чергуванні – 2 ракетоносії в готовності до пуску 16-ох крилатих ракет "Калібр".

Нагадаємо, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім налаштовує українців на хороші новини від ЗСУ. Він каже, що зараз увага людей прикута до південного фронту. Проте новин звідти не розголошують зараз заради безпекита результату.

 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER