Окупанти посилили пошуки партизанів на півдні України

Росіяни активно шукають на півдні партизанів. Так вони реагують на успіхи українського підпілля. 

Про це розповіли у Центрі національного спротиву:

"У містах збільшилась кількість обшуків та перевірок громадського та приватного транспорту. Людей також зупиняють на вулицях для перевірки телефонів та особистих даних. Аби не викликати підозр в окупантів вам необхідно заздалегідь підготувати телефон та іншу техніку. Зокрема, видаліть усі обговорення політичних питань, бойових дій, засудження політики путіна та росії, фото військової техніки, руйнувань, скріншоти".

Просять також подбати, аби в телефонній книзі не було контактів, які викликають підозру: наприклад “Катя волонтер”, “Саша ЗСУ”, позивних ваших друзів, якщо такі є.

На сайті Центру національного спротиву є детальна  інструкція щодо ваших дій при затриманні окупантами. Також за посиланням ви можете прочитати вказівки на випадок. якщо вас взяли в полон.

"ЦНС вкотре наголошує на доцільності евакуації з тимчасово окупованих територій на час бойових дій. Не ставайте живим щитом для ворога", – наголошують у центрі.

Нагадаємо, мешканців прилеглих територій до Запорізької АЕС просять виїхати. Перебувати і надалі на цій частині тимчасово окупованої України може бути небезпечно.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER