ЗСУ збили над Миколаївщиною 4 крилаті ракети і один безпілотник

Ворог не перестає атакувати Миколаївську область. Лише за вчора, 6 серпня, сили ППО знищили чотири крилаті ракети класу "повітря — земля" Х-101, випущених із застосуванням стратегічної авіації з північної частини Каспійського моря.

Про ситуацію в області розповів голова Віталій Кім.

"Вдень, 6 вересня, під ворожими ударами була Куцурубська громада. О 10:30 внаслідок обстрілів с. Куцуруб пошкоджено шість житлових будинків. Постраждалих немає. О 11:50 зафіксовані обстріли території за межами с. Солончаки. Постраждалих немає. Також ОК «Південь» повідомляє, що 6 вересня у Миколаївському районі збито ворожий безпілотний літальний апарат «Орлан-10", – йдеться у повідомленні.

Тривають обстріли у Баштанському районі. Зокрема, територій та прилеглих населених пунктів Березнегуватської та Широківської громад. За минулу добу влучання були поза межами населених пунктів. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, у Генштабі кажуть, що приватні воєнні компанії, які Росія використовує для війни в Україні, зазнають суттєвих втрат. Окремі підрозділи нараховують понад 40 відсотків важкопораненими та вбитими. Тіла багатьох загиблих не ідентифікуються та рахуються як зниклі безвісти.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER