На Миколаївщині 96 відсотків шкіл працюють онлайн – Кім

На Миколаївщині 96 відсотків шкіл розпочали навчальний рік в дистанційному режимі. Працюють лише декілька навчальних закладів, які обладнані бомбосховищами і розташовані у відносно безпечних районах.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ 6 вересня.

«На Миколаївщині 96 відсотків шкіл розпочали навчання в режимі онлайн. Лише невелика кількість навчальних закладах у Кривоозерському та Первомайському районах вирішили навчатися в очному режимі», – сказав Кім.

Станом на сьогодні, на Миколаївщині із 1043 освітніх закладів 23 зруйновані, 309 пошкоджено, ще 85 знаходяться на захопленій території.

Як ми повідомляли, миколаївські школи, які з вересня планують розпочати навчальний процес в дистанційному режимі, будуть також навчати дітей з окупованих територій.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER