На Миколаївщині знищено ворожий гелікоптер Ка-52

На півдні України підтвержені втрати ворога за минулу добу склали 86 рашистів, 4 танки, 12 одиниць авто-бронетехніки, 4 гаубиці 152-го калібру «Мста-Б» та «Мста-С», 3 гармати 152-го калібру «Гіацинт-Б» та «Гіацинт-С», станцію зв'язку та протитанковий ракетний комплекс.

Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

В районі Новогригорівки, на Миколаївщині, під час спроби атакувати позиції ЗСУ, було "приземлено" ударний ворожий гелікоптер Ка-52. Також сили ППО знищили ракету "Іскандер". А під час ракетної атаки по визволених територіях Херсонщини, в районі Андріївки, були збиті дві ворожі ракети Х-59.

На півдні країни ракетно-аптилерійськими підрозділами виконано 370 вогневих завдань з ураження підрозділів протиповітряної оборони ворога, районів зосередження сил і засобів, станцій радіоелектронної боротьби й понтонних переправ поблизу Дар'ївки та вздовж Каховської ГЕС. Ліквідовано 4 склади ворожих боєприпасів в Бериславському, Херсонському й Баштанському районах.

Вогневий контроль переправ через річку Дніпро системний і ефективний.

Корабельне угруповання ворога у Чорному морі без змін у складі, районах маневрування та намірів, в постійній готовності до застосування 16-ти крилатих ракет "Калібр".

Нагадаємо, українські воїни успішно відбили спроби наступу ворога на усіх напрямках на Донбасі, де росіяни найбільш активно штурмують наші позиції.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER