В селі на Миколаївщині 65-річна жінка загинула від «мирної» пожежі

З 9 пожеж на Миколаївщині за добу чотири спалахнули через російські обстріли. Але 65-річна жінка загинула внаслідок «мирної».

Під час гасіння пожежі приватного житлового будинку в с. Луканівка Кривоозерської ТГ Первомайського району було виявлено тіло загиблої жінки 1957 р. н.

Вогнеборці ліквідували пожежу за годину і встановили, що вона була викликана необережністю під час паління.

Як ми вже повідомляли, у Миколаєві внаслідок ракетного обстрілу палало складське приміщення одного з підприємств.

Також, вранці 4 вересня після ворожого обстрілу горіли складські приміщення наземного зберігання зерна на території зерноскладу у м. Вознесенськ. Пожежу ліквідовано на площі 100 кв. м двома відділеннями 12 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону. Вдень окупанти снарядами зруйнували та спалили житловий будинок у смт Первомайське Первомайської ТГ Миколаївського району, її загасили вогнеборці 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 120 кв. м.

Також ворог поцілив по смт Березнегувате, де зайнялися складські приміщення одного з місцевих підприємств. Сталося це вдень, близько 12 години. Черговим караулом 9 ДПРЧ 3 ДПРЗ пожежу ліквідовано о 14:38 на площі 50 кв. м.

Побутовими причинами були викликані ще 4 пожежі.

Так, вчора вдень порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів з боку громадян ледь не призвело до масштабної пожежі в багатоповерхівці по вул. Леваневців м. Миколаєва. Очевидці повідомили рятувальників про дим з вікна о 13:36. На місце прибули відділення 2 ДПРЧ 2 ДПРЗ та встигли загасити незначне займання підручними засобами.

О 15:57 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу покрівлі літньої кухні по вул. Шевченка с. Семенівка Благодатненської ТГ Первомайського району. Спільними зусиллями загасили займання  на площі 30 кв. м, його спричинило коротке замикання електропроводки.

На території садового товариства на одній з дачних ділянок зайнялась господарча споруда. Причина пожежі встановлюється.

Вже ввечері, о 22:10, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу двоповерхової неексплуатуємої будівлі по вул. Рівне Чорноморської ТГ Миколаївського району. О 23:15 горіння ліквідовано на площі 15 кв. м, його спричинило необережне поводження з вогнем.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER