На 15 років тюрми засудив суд бойовика “днр”, якого впіймали на Запоріжжі

15 років вʼязниці та конфіскацію майна отримав бойовик терористичної організації "днр", який у складі окупаційних угруповань рф воював проти України на південному фронті. Він "охороняв" для рф захоплені мости на Запоріжжі.

Про це розповіли в СБУ.
 

"За матеріалами військової контррозвідки СБУ реальний термін ув’язнення отримав бойовик терористичної організації «днр», який у складі окупаційних угруповань рф воював проти України на південному фронті", – йдеться у повідомленні. 

Кажуть, що наприкінці червня цього року зловмисник був затриманий співробітниками Служби безпеки спільно з підрозділами ЗСУ під час бойового зіткнення у Запорізькій області.

Він є мешканцем Донецької області. У 2015 році приєднався до бойовиків так званої «народної міліції днр». Перебуваючи на «посаді» гранатометника, брав активну участь у бойових діях проти підрозділів АТО на сході України.
 
З початком повномасштабної агресії рф він воював проти України у складі 129 стрілецького полку 70-ї армії зс рф. У складі ворожих військ зловмисник чергував на блокпостах загарбників у тимчасово окупованих селищах Заозерне та Новогригорівка Херсонської області.

Потім його призначили «охороняти» захоплені мости на Запоріжжі, які ворог використовував для переправлення зброї та боєприпасів на передню лінію.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER