Миколаївці, у яких від ворожих обстрілів загинули рідні, можуть отримати фінансову допомогу

У Миколаєві виплачуватимуть фінансову допомогу тим людям, чиї рідні загинули від обстрілів росіян. Допомога становитиме 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє Суспільне.

Для отримання компенсації будь-хто з членів сім'ї загиблого може звернутися із відповідною заявою або до управлінь соціальних виплат, або до територіальних центрів департаменту праці та соціального захисту населення міськради.

Допомога призначається родині загиблого не залежно від кількості членів сім'ї. 

"Необхідно надати оригінали та копії таких документів: паспорт, ідентифікаційний номер, свідоцтво про смерть, довідку про причину смерті та документ, який підтверджує родинні зв'язки, а також розрахунковий рахунок банку, на який буде зарахована виплата", — директор департаменту Сергій Василенко.

Він наголосив, що виплати стосуються лише цивільних осіб. Натомість родинам загиблих військових компенсацію нараховують через Міністерство оборони України. 

Для отримання допомоги від міської ради необхідна миколаївська прописка. Якщо звертатимуть внутрішньо переміщені особи, то кожен випадок мерія розглядатиме індивідуально. 

Додамо, станом на 1 вересня кількість загиблих від російських обстрілів у Миколаєві наближається до 150. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER