Через обстріли російської армії в Миколаєві одна людина загинула, інша — отримала поранення

Протягом доби 30 серпня російські збройні сили обстрілювали Миколаїв, а також населені пункти Миколаївського та Баштанського районів. Внаслідок обстрілів у місті та області сталися пожежі, є зруйновані будинки.

Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

За даними ОВА, у Миколаєві армія Російської Федерації обстріляла об’єкти інфраструктури. Відомо про одного загиблого та двох поранених. Внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків зайнялося дві пожежі. Станом на ранок ліквідація однієї з пожеж продовжується.

У Миколаївському районі під обстріл потрапила Первомайська громада:

  • Вчора, 30 серпня, об 11:45 та о 18:50 зафіксовані обстріли території села Новомиколаївка. Внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки та прибудинкові приміщення. Загиблих та поранених немає.

У Баштанському районі війська РФ гатили по Березнегуватській та Широківській громадах:

  • Протягом доби 30 серпня обстрілів зазнали прилеглі території селища Березнегуватого, сіл Висунськ та Кавказ. Інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.
  • 30 серпня, орієнтовно о 13:00, та у ніч проти 31 серпня, близько 4:00, були обстріли за межами села Червона Долина Широківської громади. Внаслідок вчорашніх обстрілів відбулося загоряння на сільськогосподарському підприємстві. Загиблих та поранених немає.
  • Також 31 серпня, орієнтовно о 6:00, були обстріли за межами села Широке. Постраждалих немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч минули спокійно.

Нагадаємо, в Миколаєві скасували торги на прибирання шин у Заводському районі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER