ЗСУ прорвали першу лінію оборони на Херсонщині

Українські військовослужбовці прорвали першу лінію оборони російсько-окупаційних військ у Херсонській області. 109 полк ДНР відійшов зі своїх позицій, російські десантники, що були їх підтримкою, втекли з поля бою.

Про це повідомляє Оперативне угруповання військ «Каховка». 

Оперативне угруповання також оприлюднило відео, на якому російський військовий скаржиться на те, що Збройні сили прорвали першу лінію оборони росіян на Херсонщині.

Обережно, на відео ненормативна лексика!

Наразі у Херсоні та області відсутнє електропостачання, повідомляє «Суспільне». Відтак інформація про це з'явилась і у російських ЗМІ. Там причиною назвали «аварію на підстанції».

Наразі відомо, що ЗСУ розпочали наступальні дії на багатьох напрямках на півдні України, що підтвердила керівниця об'єднаного пресцентру Сил охорони та оборони «Південь» Наталія Гуменюк. 

Гуменюк в етері телемарафону зранку 29 серпня зазначала, що ситуація на південному напрямку залишається досить напруженою, але контролюється українськими силами.

За її словами, у Херсонській області після точних ударів ЗСУ окупанти не хочуть йти в атаку та розміщуються на своїх укріплених рубежах.

Нагадаємо, окупанти обстрілюють Енергодар, щоб приховати свої "ядерні" злочини.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER