Прихистили місцеві: з окупованої території вдалося евакуювати миколаївського морпіха, який отримав поранення в бою

Командування морської піхоти в співпраці з ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського успішно провели спецоперацію, в ході якої з тимчасово окупованої території евакуювали пораненого морського піхотинця бригади.

Відповідне відео опубликовано на сторінці бригади у Facebook.

Евакуйований захисник на початку березня перебував в зоні ведення бойових дій, де отримав поранення та потрапив в оперативне оточення. До проведення операції перебував у патріотично налаштованого місцевого населення.

— ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях було доставлено морського піхотинця до «сірої зони», де спецпідрозділом морської піхоти проведена евакуація на підконтрольну територію України, – йдеться у повідомленні бригади.

Зазначається, що також проводяться перемовини щодо повернення морпіхів бригади з російського полону.

Нагадаємо, сили спецоперацій «Азов» зафільмували успішну контратаку на Херсонщині, яка закінчилася оточенням та знищенням групи росіян.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER