На півдні ЗСУ знищили ще 36 окупантів та пункт боєпостачання

Українські військові на південному фронті 27 серпня знищили російський польовий пункт боєпостачання, два склади боєприпасів, 35 окупантів та 11 одиниць техніки. Також ЗСУ завдали ударів по опорних пунктах росіян.

Про це повідомило оперативне командування «Південь».

Так, українська армійська авіація завдала 3 удари по двох опорних пунктах ворога у Солдатському і Олександрівці на Херсонщині, а також по району зосередження живої сили, озброєння та техніки росіян у Високопіллі.

Загалом за добу ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили 35 окупантів, гаубицю «Мста-Б», самохі‌дну артилері‌йську гарма‌ту «Но‌на» та 9 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Також ЗСУ знищили два склади з ворожими боєприпасами в Дудчанах та Давидовому Броді і польовий пункт боєпостачання окупантів у Воскресенському. Остаточні втрати ворога «дорозвідуються», кажуть в ОК.

За словами командування, ситуація на південному фронті «складна, але контрольована». Ворог продовжує вести бойові дії по займаному рубежу оборони. Суттєвих змін у складі та положенні не фіксується.

У командуванні кажуть, що ворог активізує повітряну розвідку та різноманіття засобів повітряного нападу, оскільки не має успіху на суходолі. Так, протягом доби росіяни вдарили по українських позиціях вздовж лінії зіткнення з ударних безпілотників, гелікоптерів та винищувача-бомбардувальника.

Напередодні ЗСУ знешкодили ворожу розвідувальну групу в районі Потьомкиного Херсонської області.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER