Кім розповів, чи закриватимуть Миколаїв на 23-24 серпня

У Миколаєві не оголошуватимуть тривалу комендантську годину 23 та 24 серпня, проте влада рекомендує всім городянам працювати у ці дні дистанційно.

Про це заявив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

«Місто ми закривати не будемо на 23-24 серпня. Однак, прошу всіх бути максимально обережними. Також готуємо розпорядження, де рекомендуємо всім працювати дистанційно у ці дні. Ми не проводимо жодних заходів, прошу не збиратися у великі колективи у ці дні. Використовуйте цей час для відпочинку з розумом», – написав він.

Кім додав, що у Баштанському (і всіх інших) районах подовжену комендантську годину теж не вводять.

Також голова ОВА заявив про ворожі фейки.

«Щодо міфів, що вони наступають. Це, як на початку війни, роздмухується, щоб усі боялися. Військові не бачать перспективи швидкого просування ворогом у бік Миколаєва. Тому вірте у ЗСУ, вони нас охороняють та бережуть. Все на місці. Працюємо», – додав він.

Як відомо, 23 серпня в Україні відзначається День державного прапора. 24 серпня 2022 року виповнюється 31 рік незалежності української держави.

Експерти попереджають, що 24 серпня росіяни можуть здійснити масований ракетний удар по Україні. Деякі фахівці вважають, що атакуватимуть одразу з трьох сторін – з Білорусі, Росії та Чорного моря. 

Також, у відеозверненні 20 серпня президент Володимир Зеленський зазначив, що наступного тижня Росія може постаратися здійснити особливо жорстокі дії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER