На Миколаївщині окупанти продовжують обстрілювати прифронтові села – постраждала людина

В селі поблизу Миколаєва внаслідок обстрілів росіянами постраждав мирний житель. Всього в області під ударом окупантів знову опинилися десятки прифронтових сіл.

В Миколаївській ОВА оприлюднили інформацію щодо ворожих обстрілів за минулу добу, станом на 08:00 ранку 18 серпня.

В Миколаївському районі о 10 ранку 17 серпня внаслідок ворожих обстрілів в селі Червоне Воскресенської громади зазнала поранень одна людина та пошкоджено житловий будинок.

О 17:20 зафіксовано обстріл села Шевченкове Шевченківської громади. Є пошкодження житлових будинків та господарських споруд, постраждалих людей немає.

В Баштанському районі 17 серпня, близько з 10:30 по 13:00, та сьогодні, 18 серпня, орієнтовно о 06:00 були обстріли за межами села Широке Широківської громади. Снаряди пострапили в сільськогосподарські будівлі. 

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Як повідомляється у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ, На Південнобузькому ворожі обстріли на півдні зафіксовано також неподалік населених пунктів Миколаїв, Степова Долина, Луч, Посад-Покровське, Галицинове, Олександрівка, Мирне, Широке, Квітневе, Киселівка, Кобзарці, Первомайське, Кавказ, Мурахівка, Андріївка, Осокорівка, Іванівка та Трудолюбівка.

Противник завдав авіаударів біля Білої Криниці, Благодатного, а також балки Хутірської. Вів повітряну розвідку БпЛА в районах населених пунктів Білогірка, Лозове, Первомайське, Олександрівка, Трудолюбівка, Осокорівка та Іванівка.

Загалом минулої доби російські окупанти намагалися наступати біля Краматорська, Бахмута й Авдіївки, однак успіху не мали. ЗСУ завдали ворогу суттєвих втрат і змусили його відійти.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року. Освіта: Чорноморський національний університет імені Петра Могили

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER