На Херсонщині окупанти змінили тимчасового “голову адміністрації”

Віталій Булюк став тимчасово виконуючим обов'язки так званого «голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області».

В мережі з'явився «указ» «Щодо урегулювання деяких питань оподаткування суб'єктів господарювання Херсонської області», підписаний саме Булюком як «виконуючим обов'язки».

Раніше тимчасовим керівником області був росіянин Сергій Єлісєєв, який очолює окупаційний «уряд Херсонщини», а Булюк був «першим заступником голови військово-цивільної адміністрації».

На «офіційному сайті війково-цивільної адміністрації» інформації про зміну тимчасового керівника немає ані в розділі «Новини», ані в розділі «Офіційна інформація». Останній взагалі не оновлювався з 8 серпня.

Сайт ВЦА Херсонської області

Ймовірно окупанти вирішили замість «виведеного з гри» Володимира Сальдо призначити тимчасовим керівником «адміністрації» людину з Херсонщини, яка знає регіон краще за Єлісєєва.

Нагадаємо, Віталій Булюк – відома на Херсонщині людина. Колись він очолював Херсонську митницю, у 2014 році потрапив під люстрацію, був першим заступником голови облради. В минулому скликанні ради обирався від партії «Наш край», депутатом від якої в міськраді минулого скликання був Володимир Сальдо.

Нагадаємо, Зеленський звільнив очільників СБУ в трьох областях та столиці.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER