У Криму обмежили рух поїздів через вибухи під Джанкоєм

Ранкові вибухи у Криму не лише пошкодили електричну підстанцію та знищили великий склад боєприпасів РФ, а й пошкодили залізницю в Джанкойському районі. Її окупанти використовували для перевезення техніки та боєприпасів на материкову частину України.

Про це повідомляє ТАСС і так званий "голова Криму" Сергій Аксьонов.

В екстрених службах ТАСС повідомили, що у Джанкойському районі "внаслідок детонації боєприпасів пошкоджено залізничне полотно між станціями Азовське та Роз'їзд 10 км".

Затримано три потяги, в яких прямували 2 тисячі осіб. До вечора на цій ділянці мають пройти ще п'ять потягів, на яких прямують майже 3 тисячі осіб.

Пасажирів доставляють автобусами до пунктів тимчасового розміщення.

Потяги, що прямують до Криму з материкової частини Росії, будуть завершувати маршрут у районі Феодосії, на станції Владиславівка.

"Після консультації з керівництвом Кримської залізниці прийнято рішення: усі пасажирські потяги, що прямують із материка, зупиняти у Владиславівці, пересаджувати людей на автобуси. До найближчих автостанцій буде повністю організовано розвезення людей".

Окрім детонації на майданчику з боєприпасами у селищі Майське, повідомлялося про пожежу на трасформаторній підстанції у Джанкої. Там пожежу локалізували.

Як відомо, вранці 16 серпня у Джанкойському районі Криму пролунала низка гучних хлопків, після чого з різних точок було видно чорний дим. Згодом стало відомо, що спалахнуло одразу дві пожежі: на трансформаторній підстанції та на складі боєприпасів у селищі Майське. Останнє підтвердили в Міноборони РФ. 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER