До вересня планують залучити не менше десяти суден для вивезення українського зерна

До кінця місяця до українських портів під завантаження українською агропродукцією планують залучити ще не менше 10 суден.

Про це повідомляє Адміністрація морських портів України.

Зазначається, що ввечері 14 серпня до Одеського порту зайшли два судна. Балкер SARA завантажить 8000 т. кукурудзи, судно EFE завантажить близько 7,5 тис. тонн олії.

За словами заступника міністра інфраструктури Юрія Васькова, за два тижні роботи зернового коридору з українських портів вийшло 16 суден, які доставлять майже пів мільйона української агропродукції до 9 країн світу. До українських портів під завантаження зайшло вже 6 суден. 

"До кінця місяця плануємо залучити до українських портів ще не менш ніж 10 суден під завантаження українською агропродукцією", – додав заступник міністра інфраструктури.

Нещодавно у порту міста Южне в Одеській області завантажили зерно на корабель Brave Commander для країн Східної Африки. 


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER