ЗСУ в черговий раз завдали удару по Антонівському мосту в Херсоні

Українські військові вночі проти 14 серпня в черговий раз вдарили по Антонівському мосту у Херсоні: наразі встановлюється, чи можуть окупанти перевозити через нього техніку.

Про це в ефірі телемарафону повідомила очільниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк.

“Знову завдано удару по Антонівському мосту для того, щоб закріпити його статус остаточно як непроїзний”, – сказала Гуменюк.

При цьому вона зазначила, що удари ЗСУ по мостах у Херсонській області ускладнюють для окупантів перевезення важкої техніки та боєприпасів. Однак Гуменюк наголосила, що це не означає, що мости повністю непридатні для використання. Цю інформацію уточнюють спеціалісти.

“Наразі ми бачимо і спостерігаємо, як керівний склад тих військових підрозділів потроху використовує ці залишки транспортних шляхів для евакуації на лівий берег (Дніпра у Херсонській області, – ред.) для того, щоб відчувати себе у безпеці”, – додала речниця.

Нагадаємо, за даними Інституту вивчення війни, без мостів через Дніпро росіяни не зможуть ефективно оборонятись від ЗСУ під Херсоном.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER