Командира полку «Азов» Прокопенка, ймовірно, вивезли до Росії – дружина

Російські ЗМІ повідомили про вивезення до Росії командира полку "Азов" Дениса Прокопенка, державні структури та "Червоний Хрест" це ще не підтвердили.

Про це дружина Дениса Прокопенка Катерина Прокопенко заявила в інтерв’ю Суспільному.

«Я знаю лише, що він вивезений в Росію і взагалі це ще не підтверджено. Щодо місця перебування Дениса я дізналась через російські ЗМІ. Держструктури мені остаточно не підтверджують, тому що тут важко щось підтвердити. Я розумію, Росія зараз командний склад сховала, інших солдат і офіцерів ховає та не розголошує, де вони перебувають», – розповіла вона.

Наразі інформації від Міжнародного комітету Червоного Хреста щодо бійця немає.

«Це по суті робота Червоного Хреста – відповідати мені, але я дотепер не знаю, де мій чоловік. Навіть, якщо він в Росії, тож існує, в принципі, комунікація з московським філіалом Червоного Хреста. Але її немає», – додала Катерина.

Нагадаємо, сім'ї бійців із "Азовсталі" хочуть, щоб Червоний хрест, ООН та інші міжнародні організації вплинули на росію для покращення умов утримання захисників Маріуполя.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER