В “Миколаївських парках” заявили, що до кінця року планують витратити ще ₴10 млн на покіс трави та прибирання сміття

До кінця 2022 року комунальне підприємство «Миколаївські парки» планує витратити з міського бюджету ще 7-10 мільйонів гривень на покіс трави та прибирання сміття. З початку року підприємство вже витратило на такі роботи 17 мільйонів гривень. 

Про це розповів директор КП «Миколаївські парки» Дмитро Чучмай в ефірі НІС-ТВ.

Він зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення підприємство перестало виконувати деякі роботи, залишивши тільки ті, котрі необхідні для підтримання санітарного та естетичного вигляду Миколаєва.

Він розповів, що до кінця року КП необхідно ще приблизно 7-10 мільйонів гривень на виконання таких робіт. 

— Нам додаються роботи зимового утримання: очищення від снігу, посипка тротуарів й таке інше. Більше того, нам додається ще й опале листя. Збір листя – це те ж саме, що й суха трава, тобто можливе загоряння від обстрілів, – каже він.

Раніше Центр повідомляв про те, що з бюджету прифронтового Миколаєва планують витратити майже 40 млн гривень на озелення міста . На запитання нашого журналіста про доцільність таких витрат, директор КП «Миколаївські парки» Дмитро Чучмай відповів: "Я не знаю хто ви і хто мені телефонує". На що ж збираються витратити десятки мільйонів, читайте в нашому матеріалі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER