ЗСУ знищили 46 окупантів та 15 одиниць техніки на півдні

Українські захисники впродовж 12 серпня відбили три атаки армії РФ, знищили 46 окупантів та 15 одиниць техніки.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Як звітує командування, росіяни ведуть бої по займаному рубежу оборони, надаючи перевагу тактиці контрбатарейної боротьби та авіаційних ударів. Потягом дня вони тричі намагалися вести штурм за підтримки танкового вогню в напрямку Андріївки, Широкого та Олександрівки. Але без успіху та з втратами ретирувалися.

Упродовж 12 серпня російська штурмова авіація та гелікоптерні пари 7 разів атакували наші позиції вздовж лінії зіткнення та звільнені населені пункти. З літака Су-35 з напрямку Чорного моря вони атакували ракетою Х-59 західну частину Миколаївської області. Втрат та руйнувань нема.

У відповідь наша авіація завдала 5 ударів по опорних пунктах та скупченню озброєння та техніки в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах.

Підтверджені втрати росіян складають 46 солдатів, 15 одиниць броньованої, інженерної та автомобільної техніки. Остаточні втрати — дорозвідуються.

З-поміж 11 кораблів та катерів флоту РФ, які курсують вздовж узбережжя Крима, на бойовому чергуванні залишаються 2 носії крилатих ракет типу «Калібр» та 1 великий десантний корабель.

Нагадаємо, українські захисники відбили російський наступ на кількох напрямках.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER