Окупанти можуть присудити довічне ув’язнення херсонцю, який допомогав ЗСУ

Довічне ув'язнення загрожує херсонцю Павлу Запорожцю – учаснику бойових дій на Донбасі, який брав участь в партизанському русі, повідомляє "Мост".

Павла викрали 9 травня й після трьох місяців полону й катувань вивезли в окупований Крим.

З 2014 по 2017 роки 32-річний чоловік брав участь в бойових діях на Донбасі. Після російської окупації Херсона він залишився, щоб тут допомагати ЗСУ.

«Заарештований, органами ФСБ, ведеться слідство за ст.361 КК РФ акт міжнародного тероризму, який карається терміном від 10 до 20 років позбавлення волі, або довічним утриманням! Людина яка є патріотом своєї держави, учасником бойових дій 2014-2017 років, людина яка всім серцем є українцем має відсидіти все своє молоде життя в в'язниці країни агресора! Прошу допомогти у поширенні інформації про викрадення Павла і повернення його в Україну», – звертаються до усіх небайдужих людей рідні й близькі Павла Запорожця.

Нагадаємо, в ніч з 11 на 12 серпня окупанти влаштували в Херсоні обшуки й викрадення містян.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER