Британія відправить Україні ще три РСЗВ та снаряди до них

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес підтвердив BBC, що відправить Україні ще три реактивних системи залпового вогню, а також значну кількість ракет до них.

За його словами, ця високоточна зброя вже допомагає Україні вражати російські постачання боєприпасів та командні центри.

Бен Воллес сказав, що Британія «дуже задоволена» тим, як Україна використовує ракетні установки, надані Заходом. Він зазначив, що це частина переходу України від використання старої зброї радянської доби до сучасної зброї НАТО.

— Наша безперервна підтримка надсилає дуже чітке повідомлення: Британія та міжнародна спільнота проти цієї незаконної війни і стоятимуть пліч-о-пліч, надаючи оборонну військову допомогу Україні, щоб допомогти їй захиститися від вторгнення Путіна, – сказав Бен Воллес.

На початку червня Велика Британія вирішила передати Україні три реактивних системи залпового вогню M270. Вони здатні вражати цілі на відстані до 80 км і мають більшу точність, ніж радянські аналоги.

Раніше Центр повідомляв про те, що Україна отримала ще чотири німецькі артилерійські установки Gepard.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER