Українські військові “закрили” ще один міст, яким окупанти доставляли техніку під Херсон

Українські військові завдали удару по залізничному мосту біля Херсону, внаслідок чого окупанти не зможуть доставляти ним техніку.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій ЗСУ.

«Залізнодорожний Антонівський міст – фсьо!  Шансів щоби вижити для орків,  навколо яких поступово звужується зашморк оточення стає все менше. Вам ніхто не пробачить тортурів і знущань над полоненими, вбивст дітей і жінок, руйнування України в цілому!!!», – написали в Центрі.

На підтвердження своїх слів Центр стратегічних комунікацій ЗСУ опублікував знімок залізничного мосту.

На знімку зі супутника добре видно дірку в полотні. Для відступу в окупантів залишилася лише дамба Каховської ГЕС, втім і вона під вогневим контролем ЗСУ.

Нагадаємо, 26 липня з РСЗВ HIMARS українські військові в черговий раз ударили по Антонівському мосту, завдавши йому настільки суттєвих пошкоджень, що окупантам довелося закрити рух.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER