Фракція «шарійців» у Миколаївській міській раді припинила діяльність – думка її членів щодо свого одіозного лідера розділилася

Фракція «Партії Шарія» в Миколаївській міській раді припинила свою діяльність. На шостий місяць повномасштабної війни двоє депутатів міськради Миколаєва від «Партії Шарія» вирішили вийти з лав вже забороненої політичної сили та засудити її лідера. 

Про це стало відомо під час проведення сесії міськради 28 липня.

На сесії, яка проходить онлайн, виступили депутати Микола Карцев та Лариса Дробот. Вони заявили про вихід з фракції та партії, а також засудили лідера політичної сили, від якої вони були обрані до міськради. 

"Ту політику, яку зараз веде керівництво партії, я не підтримую та засуджую. Тому вважаю своїм обов’язком вийти з партії, фракції та припинити членство у будь-яких формуваннях", – сказав Микола Карцев.

"Вважаю своїм обов’язком заявити про своє припинення членство о фракції та партії Шарія у зв’язку з моєю категоричною незгодою з риторикою та політику лідера партії. Я рішуче засуджую дії Росії проти нашої країни", – сказала Лариса Дробот.

Разом з тим голова вже забороненої «Партії Шарія» депутат Миколаївської міської ради Тетяна Кравчук виступила на захист лідера політичної сили Анатолія Шарія.

"Кожен має право вирішувати сам. Але що лідер партії, що голова партії є повністю проукраїнськими. І стільки, скільки зробили вони для України та робимо зараз ми, багато хто не робить", – сказала Тетяна Кравчук.

Нагадаємо, що проросійського блогера Анатолія Шарія, який регулярно розповсюджує пронаганду та дезінформацію РФ, СБУ підозрює у державній зраді. Правоохоронці Іспанії затримали Шарія 4 травня. Згодом його можуть передати до України для судового розгляду.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER