Вранці росіяни обстріляли Миколаїв 6 ракетами С-300 – Кім

Вранці 23 липня по Миколаєву російські загарбники завдали 6 ракетних ударів з зенітно-ракетних систем С-300, у результаті чого виникла пожежа на території складського приміщення.

Про це повідомляє голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

"23 липня близько 04:20 ворог завдав удару по місту шістьма ракетами С-300. Внаслідок обстрілів відбулося займання на території складського приміщення та сухої трави на відкритій території".

За словами голови ОВА, інші ракети влучили по околицях міста.

За попередніми даними, жертв та постраждалих немає. Детальна інформація уточнюється.

Міський голова Олександр Сєнкевич такж повідомив, що ударною хвилею зачепило заклади освіти та багатоповерхівки.

"Через обстріли з боку військ РФ, вибуховою хвилею та уламками ракет пошкоджені два міські заклади освіти: вибиті вікна і двері. Також "вилетіли" вікна у п’яти багатоповерхівках Миколаєва."

"Через обстріл загорілися дерев'яні піддони на підприємстві, розташованому в Інгульському районі Миколаєва. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалося не допустити розповсюдження вогню. О 05:05 пожежу ліквідовано на площі 200 квадратних метрів", — повідомили надзвичайники.

Також вдень та ввечері, 22 липня, через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави та чагарників в Корабельному районі міста.

Вдень, 22 липня, внаслідок ворожих обстрілів в лісовому господарстві Галицинівської громади виникло загоряння хвойної підстилки та лісових насаджень.

Також після обстрілів, вночі, 22 липня, у с. Галицинове Галицинівської громади відбулося займання житлового будинку. Постраждалих немає.

Продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської й Широківської громад. Влучання були за межами населених пунктів.

Так, вдень, 22 липня, внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави на відкритій території в с. Новоєгорівка та двічі в с. Соколівка Березнегуватської громади.

Нагадаємо, з окупованих територій росіяни вкрали сталі на 600 млн доларів.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER