Окупанти запросили до ремонту Антонівського мосту в Херсоні спеціалістів з Криму

Окупанти були змушені запросити спеціалістів для ремонту пошкодженого Антонівського мосту з Криму, повідомляє заступник голови облради Юрій Соболевський у своєму Телеграм-каналі.

"За непідтвердженою інформацією, звернулися до компаній, які раніше займалися будівництвом Кримського мосту), тому що херсонські компанії та фахівці, які могли б виконувати такі роботи, змогли знайти причини цього не робити",- зазначає Соболевський.

На переконання заступника голови облради, останнє – цілком логічно, бо, по-перше, це дуже небезпечно, оскільки в ситуації з мостом ЗСУ "ще навіть не починало", а по-друге, "з розумних та адекватних людей ніхто не хоче мати справу з орками та колабарантами, бо знають, що їхній час на Херсонщині дуже обмежений".

Нагадаємо, окупаційна влада заявила про перекриття руху Антонівським мостом, де, за неперевіреною інформацією, сьогодні знову лунали вибухи.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER