За добу ЗСУ знищили більше 100 окупантів і 6 складів на півдні

Протягом минулої доби, 20 липня, на півдні ЗСУ знищили понад 100 окупантів та 6 складів з боєприпасами.

Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

По росіянам було нанесено 10 авіаційних ударів: 3 гелікоптерних і 7 із застосуванням бомбардувальників та літаків штурмової авіації.

5 разів уражено ворожі опорні пункти, 3 рази — скупчення живої сили та техніки на Херсонщині, 2 влучено в склади боєприпасів на Миколаївщині і Херсонщині.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 200 вогневих завдань, в результаті чого вороже військо втратило 111 окупантів, гаубицю «Мста-Б», 2 самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», безпілотний літальний апарат типу «Елерон», 13 одиниць броньованої та іншої автомобільної техніки.

Підтверджено знищення командного і командно-спостережного пункту, ще 6 складів з боєприпасами в Херсонському, Бериславському і Каховському районах.

Також відомо, що ввечері 20 липня ЗСУ завдали удару по росіянам в тимчасово окупованому Скадовську на Херсонщині.

Нагадаємо, що вранці 20 липня Збройні сили України вдруге завдали удару по Антонівському мосту в Херсонській області. Після цього окупаційна "влада" Херсона оголосила про "тимчасове обмеження руху" шляхопроводом.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER