Голова Миколаївської ОВА опублікував інструкцію, як отримати 100$ за інформацію про корегувальників ворожого вогню

Голова Миколаївської обласної воєнної адміністрації Віталій Кім пояснив, якої інформації про корегувальників російських обстрілів потребують та як її можна передати, щоб отримати винагороду.

Відповідну інструкцію він розмістив в Telegram.

«Про винагороду за корегувальників вогню. Надайте відомості про осіб, які на вашу думку корегують вогонь окупанта, військових рф та допомагають їм. Надсилайте наступні відомості на електронну скриньку – 100otkima@gmail.com», – повідомляє Кім.

Які дані потрібно надіслати:

1. ПІБ особи, що здає окупанту місця знаходження українських військових або корегує вогонь ворога (ПІБ, номер мобільного телефону, адреса мешкання, геолокація місця знаходження або інші наявні відомості, що допоможуть встановити особу).

2. Детальний опис події або фактів, за наявності фото та відео докази або факти в електронному вигляді, які вказують на те, що особа допомагає військовим рф.

3. ПІБ заявника, контактний номер телефону для подальшого зв’язку та уточнення обставин.

«Після детальної перевірки та підтвердження наданої інформації, ви отримаєте винагороду у розмірі 100$. Допоможи зберегти Миколаївщину від обстрілів», – написав Кім.

Нагадаємо, на думку мера Олександра Сєнкевича, російські окупанти регулярно обстрілюють Миколаїв через невдачі на херсонському напрямку фронту.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER