Окупанти в Херсонській області погрожують місцевому населенню депортацією до рф за будь-які «порушення»

Окупаційна влада в Херсонській області видала новий злочинний «указ», за яким фактично будь-яка «провина» тягтиме за собою «примусове видворення за межі території області».

Про це повідомляє Асоціація реінтеграції в Криму на сторінці Facebook.

Зазначається, що злочинне «рішення» про це буде схвалювати «військовий комендант», із виконанням «видворення» протягом 24 годин. Аналогічний злочинний «указ» оголосили окупанти й у Мелітополі.

— Вказані злочинні «укази» насправді означають, що російські загарбники готуються масово «видворяти» населення з окупованого материкового Півдня України до Росії, через окуповані Крим та Маріуполь. Таке «видворення» є міжнародним воєнним злочином депортації та прямим порушенням IV Женевської конвенції і Римського статуту, — наголосили в організації.

В Асоціації також додали, що здійснення окупантами підготовки до цієї злочинної депортації населення означає розуміння ними невідворотності деокупації Херсону та Мелітополю звідки окупанти прагнуть встигнути злочинно вивезти до Криму та Росії робочу силу та «гарматне м'ясо».

Нагадаємо, херсонська колаборантка допомогла окупантам вивезти до Криму з Херсонщини 60 дітей для їхньої мілітаристської обробки.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER