В Херсонской области Аваков и местные чиновники торжественно вручили людям ключи от… недостроя

«Сьогодні, 8 лютого, голова Херсонської обласної ради разом з Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим вручили ордери на квартири  працівникам поліції та жителям Білозерського району», — информация такого рода размещена на официальном сайте Херсонского областного совета.

Как в ней говорится, «серед новоселів  і троє  відомих спортсменів – Артем Морозов, Дмитро Міхай та Андрій Проценко, які захищають честь області на міжнародних змаганнях, вони отримали  квартири в цьому будинку коштом обласного бюджету». Еще там пару абзацев о том, что это первый дом, построенный в Белозерском районе за время Независимости и пару фото: Путилова с Аваковым и двумя нардепама побокам, и красиво поштукатуренного дома. «Менше ніж рік на місці недобудованої адмінбудівлі зв’явилася ця 4-поверхівка», —  в этих словах Путилова слышится неописуемая гордость за проделанную работу.

И как бы все красиво и радостно. Но вот согласно фоторепортажу «Гривна. Новый формат» эта новостройка — далеко не новостройка, а незаконченный объект строительства.

За красивым фасадом открывается нелицеприятная картина: отсутствие перестенков между несущими стенами и вид на свежую, вполне вероятно, что лихорадочно накиданную еще этим утром, невысохшую штукатурку. Понятно, что и сам неоконченный объект строительства еще не подключен ни к одной коммуникации.

Самиздат

 

Аваков

Комментарии (3)

  • Сейчас так сдают дома – я свою квартиру покупал в таком виде и доводил до ума. Мне бы кто-то дал хотя бы основу

  • Прес-служба Білозерс

    Щодо «недобудови» в смт Білозерка.
    Будівництво будинку стало соціальним проектом, що об’єднав зусилля Міністерства внутрішніх справ, Фонду підтримки індивідуального будівництва та громадян. Усього було задіяно 8,5 млн гривень. В будинку 28 квартир, в яких підведені мережі електро-, водо- та газопостачання. Також у кожній квартирі встановлено котли індивідуального опалення, лічильники для енергоносіїв.
    Згідно договору з підрядником, для здешевлення вартості житла, оздоблювальні роботи в середині квартир здійснюють власники квартир. (тому і собівартість житла 5 тис.грн кв.м).
    Під час спілкування з власниками квартир Арсен Аваков пообіцяв виділити кошти з бюджету МВС білозерським правоохоронцям на проведення внутрішніх робіт.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER