Медіаплеєр від Apple

Компанія Apple пропонує чимало корисних пристроїв. В інтернет-магазині Grokholsky представлені смартфони, планшети, ноутбуки виробника. Випускає американська компанія і досить незвичайні гаджети. Один з них – медіаплеєр. Він підключається до будь-якого сучасного телевізора та дозволяє отримувати повний спектр розваг у якості 4К.

 

Переваги Apple TV   

Звісно, існує чимало інших виробників смартбоксів, але з медіаплеєром Apple TV телевізор стає ще розумнішим. Гідно оцінити його можливості зможуть лише ті, хто використовує вдома інші гаджети виробника. Наприклад, на телевізорі можна слухати музику з iTunes, встановлювати додатки з AppStore.

Зовні медіаплеєр майже нічим не відрізняється від гаджетів конкурентів, за винятком логотипа на верхній панелі. На корпусі розташовані кілька роз’ємів:

  • Ethernet;
  • HDMI;
  • USB-C;
  • роз’єм для блоку живлення.

Пульт пристрою дуже зручний та компактний. В ньому використовуються не батарейки, а власний акумулятор, який дозволяє тримати заряд не менше місяця. Попри мінімум кнопок на пульті, користуватися ним дуже зручно. Для ігор кнопок цілком достатньо, а управління голосом дає змогу знаходити в інтернеті пошук всього необхідного.

Інші особливості пристрою

Окремої розповіді варта операційна система tvOS. Вона дуже зручна, а її функціонал набагато ширший, ніж в Андроїді. Власникам медіаплеєра доступні ексклюзивні додатки та ігри з магазину AppStore.

Смартфон чи інший гаджет швидко визначає наявність медіаплеєра, проводиться синхронізація електроніки. Дивитися на екрані улюблені фотографії чи власні ролики набагато зручніше на великому екрані телевізора, а не на 6-дюймовому дисплеї смартфона. Серед інших переваг:

  • потужний звук;
  • сучасний процесор;
  • моментальна синхронізація;
  • гіроскоп та акселерометр в пульті (необхідні в іграх).

Звісно, дещо розчаровує відсутність HDMI-кабелю в комплекті покупки, але його можна купити окремо в інтернет-магазині Grokholsky. Медіаплеєр Apple TV найкраще підходить тим користувачам, хто активно використовує й інші гаджети виробника: тільки так можна відкрити потенціал пристрою.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER