Кремль відреагував на удар по військових обʼєктах в Ірані

Росія офіційно відреагувала на атаки по військових базах в Ірані, які стались напередодні. Кремль засуджує їх і закликає "не зловтішатись".

Про це йдеться у повідомленні Міністерства закордонних справ Росії:

"Рішуче засуджуємо будь-які провокаційні акції, потенційно здатні спровокувати неконтрольовану ескалацію напруженості в і так далеко не спокійному регіоні. Подібні деструктивні дії можуть мати непередбачувані наслідки для миру та стабільності на Близькому Сході.Це повинні розуміти, як організатори зухвалої вилазки та їхні покровителі, так і ті, хто зловтішається з цього приводу, марно сподіваючись на ослаблення Ірану".

Нагадаємо, у ніч на 29 січня в іранському місті Ісфахан стався вибух на одному із заводів Міноборони, який виробляє боєприпаси. Відомо, що його атакували безпілотники.

У Telegram-каналах зараз поширюють інформацію про те, що безпілотники атакували саме завод, що виробляє дрони-камікадзе, який Росія згодом атакує Україну. Також у повідомленнях йдеться про щонайменше 5 пожеж на різних військових базах Ірану.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER